Når det stormer som verst. Når noen er i nød. Når det står om sekunder. Da legger redningskvinner og redningsmenn ut på havet med ett mål for øyet: å redde liv.

Å redde liv er kjernen i alt det Redningsselskapet gjør. Det har det vært helt siden de to første redningsskøytene ble sjøsatt i 1893.

Ingen skal drukne

125 år senere er vi stolte over å ha reddet over 6400 liv, og over at vi hvert år lærer 30 000 barn og unge sjøvett. Men vi er ikke i mål. Årlig drukner over 100 mennesker i Norge. På verdensbasis drukner i underkant av 400 000 mennesker hvert år.

Hva sier Redningsselskapet om Samarbeidet

Redningsselskapet er glade for å ha knyttet til seg en så profesjonell leverandør som Hansen Protection, som både bidrar økonomisk og med verdifull kompetanse. Hansen Protection er hovedleverandør til Redningsselskapet, og vi er glade for det gjensidige profilerings- og markedssamarbeidet avtalen gir dem.

Som medlem i RS får du 12 prosent rabatt på alle båtkalesjer hos Hansen Protection. Klikk her for å komme til kalesjer.no

Samarbeid med Redningsselskapet

I samarbeid med Redningsselskapet har Hansen Protection utviklet spesialdesignede redningsvester til Redningsselskapets profesjonelle redningsmannskaper, medlemmer og fritidsbåtbrukere. Redningsvestene har blitt meget godt mottatt i markedet og de populære fritidsredningsvestene selges i dag via vår nettbutikk.

Hansen Protection er stolte over å kunne bidra til å sikrer Redningsselskapets dyktige og profesjonelle redningsmannskaper, deres medlemmer og fritidsbåtfolket.

Skreddersydd drakt til Redningsselskapet

SeaSwim MSAD III

SeaSwim MSAD III er designet for overflatesvømming og fridykking.

Utviklet i samarbeid med Matt Skuse i Redningsselskapet.  Drakten tilbys med flere valgmuligheter for å møte dine behov, bla en valgfri, innovativ justérbar halsmansjettløsning.  

Les mer
SeaSwim MSAD II

«De seks siste årene har Hansen Protection vært leverandør av redningsvester for vårt mannskap og vårt salg av redningsvester til fritidsmarkedet.

Hansen Protection har erfaringen og evnen; - og lyttet til våre behov når vi utviklet en ny arbeidsdrakt/tørrdrakt til mannskapet på våre 54 SAR-båter. Resultatet er et produkt vi er stolte av å ha og et produkt vi kan anbefale til annet SAR-personell.»
Matt Skuse Redningsselskapet

Matt Skuse
Redningsselskapet

Redningsvest

SeaLion Rescue 275N Auto

Oppblåsbar høykvalitets redningsvest designet for komfort i daglig bruk og sikkerhet for brukeren. Vesten er utstyrt med en asymmetrisk lunge for å sikre snuegenskaper og stabilitet i stor sjø. Dette er en vest er spesialutviklet for redningsmannskap på Redningsselskapets skøyter. Vesten har godkjent sikkerhetssele med D-ring både på bryst og rygg. D-ringen på ryggen gjør at brukerne kan festes med sikkerhetsline på ryggen, og henge over skutesiden bergingsoperasjoner.

I følge brukerne er redningsvesten svært komfortabel å ha på over lengre perioder. Vesten har neopren i nakken og to skrittstropper for økt sikkerhet. Énkammer vest med ca 300N oppdrift og sertifisert i henhold til ISO 12402-2 (275N).

Les mer
SeaLion Rescue
275N Auto

Noen utvalgte redningsprodukter fra Hansen Protection

Til webshop for å se alle redningsprodukter

Vi vil høre fra deg

Ta kontakt med oss i Hansen Protection om du har spørsmål eller er interessert i noen av våre produkter. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet ved siden av så vil vi svare deg så fort som mulig. Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å bistå deg med det du trenger hjelp til.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.